کد خبر : 208185
تاریخ انتشار : 29 اردیبهشت 1396 9:37

پذیرش دانشجو

دانشگاه صدا و سیما از بین داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون تحصیلات تکلمیلی سال 1396 دانشجو می پذیرد.

شرایط عمومی (دوره های روزانه و نوبت دوم)

1- اعتقاد به دین مبین اسلام و التزام به احکام

2-اعتقاد و التزام عملی به اصل ولایت فقیه، نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی

3-تابعیت جمهوری اسلامی ایران

4-نداشتن سوء پیشینه به  تشخیص مراجع ذیصلاح

5- پایبندی و رعایت کامل مقررات، آیین نامه ها و ضوابط دانشگاه

6-موفقیت در مصاحبه حضوری (تخصصی و صلاحیت عمومی)

تذکر:

پذیرش نهایی ازبین معرفی شدگان چند برابر ظرفیت و پس از احراز شرایط لازم به به ترتیب اولویت صورت می گیرد و دانشگاه در رد یا قبول داوطلبان مخیر است.

7- دانشجویان علاوه بر دروس مصوب ملزم به گذراندن دوره ها و دروس خاص ارائه شده از سوی دانشگاه خواهند بود

8-داشتن شرایط عمومی و سایر ضوابط کلی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام (دفترچه شماره ۱)

شرایط اختصاصی (دوره های روزانه ):

1-داشتن حداکثر ۳۰ سال سن (با احتساب دوران خدمت نظام وظیفه)

تذکر:

کارکنان رسمی سازمان صدا و سیما در صورت باقی ماندن حداقل ۱۰ سال سنوات خدمت می توانند در آزمون شرکت نمایند

2-عدم استخدام و تعهد خدمت به هیچیک سازمان ها و ارگان های دولتی و غیر دولتی به هر نحوی (رسمی، پیمانی، قراردادی و...)

3-ارائه مجوز کتبی موافقت با ادامه تحصیل کارمندان رسمی یا پیمانی سازمان صدا و سیما و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما (متعهد به خدمت در سازمان) در زمان پذیرش مصاحبه حضوری

تذکر:

در صورت موافقت سازمان صدا و سیما با انجام تعهد خدمت از فارغ التحصیلان مشمول خدمت وظیفه برابر ضوابط به صورت امریه استفاده خواهد کرد.

5- دانشجویانی که در طول تحصیل به هر دلیلی از ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما باز بمانند (انتقالی، انصراف و اخراج)،   یا هنگام فراغت از تحصیل، حائز شرایط استخدامی در سازمان صدا و سیما را احراز ننمایند، ملزم به پرداخت کلیه هزینه های تحصیلی و خسارات مالی ناشی از آن می باشند.

6- ادامه تحصیل فارغ التحصیلان متعهد به خدمت در سازمان در مقاطع بالاتر وفق مقررات سازمان صدا و سیما در رشته های تحصیلی مصوب بلامانع خواهد بود.

7- دانشجویان دوره های روزانه ضمن بهره مندی از کمک هزینه تحصیلی (به صورت وام) در طول تحصیل، امکانات رفاهی و خوابگاه (به غیر از ساکنین استان تهران و البرز) از مزایای صندوق رفاه دانشجویان (مطابق آیین نامه وزارت علوم) نیز می توانند استفاده نمایند.

تذکر:

به کارکنان رسمی و پیمانی سازمان صدا و سیما، کمک هزینه تحصیلی و خوابگاه سایر امکانات رفاهی تعلق نمی گیرد.

8- به پذیرفته شدگان نهایی دوره های روزانه که دارای رتبه دو رقمی می باشند کمک هزینه ویژه تعلق می گیرد .

تذکر مهم:

شرایط و ضوابط اختصاصی فوق الذکر صرفاً مربوط به دوره روزانه بوده و داوطلبان و دوره نوبت دوم (شبانه) ضمن داشتن شرایط عمومی، برابر شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو مربوط به دوره نوبت دوم (شبانه) رشته های مختلف تحصیلی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی (پرداخت شهریه، عدم ارائه امکانات رفاهی و...) مندرج در همین دفترچه راهنما پذیرش خواهند شد.

آدرس تهران، خیابان ولیعصر(عج)، ابتدای اتوبان نیایش، دانشگاه صدا و سیما

تولید سیما

ثبت شده توسط : مدیر سایت

تصویر امنیتی :

تمامي حقوق اين سايت متعلق به دانشکده صدا و سيما قم است.